Sectionale garagepoorten merken

Hebt u de knoop doorgehakt en wenst u een (nieuwe) sectionale garagepoort? Er zijn heel wat bedrijven die deze sectionale poorten verkopen. Vaak produceren zij deze ook zelf. We zetten een aantal merken hieronder alvast op een rijtje. Vergeet vooral niet meerdere offertes aan te vragen vooraleer u overgaat tot een bestelling.


In dit artikel bespreken we verschillende merken sectionale garagepoorten van Belgische garagepoort installateurs alsmede internationale merken.

Winsol

Winsol is na 140 jaar ervaring nog steeds 100% Belgisch. Winsol produceert haar producten, waaronder sectionale garagepoorten, volledig zelf en dit op maat van uw wensen. Door de productie volledig in eigen handen te nemen, kan het bedrijf zich focussen op precisie en afwerking waarmee ze graag uitpakken. Er zijn meer dan 40 Winsol-winkels in België. Lees er meer over op www.winsol.be.

L-DOOR

L-DOOR is een Belgisch bedrijf dat in 1997 werd opgericht om enkel sectionale garagepoorten te verkopen. Meer dan 20 jaar later produceert, plaatst en onderhoudt ze ook haar producten. En dit volledig op maat. Design, automatisatie, veiligheid en kwaliteit staat hierbij centraal. Vooral op vlak van innovatie heeft L-DOOR een leidende positie. L-DOOR richt zich zowel tot particulieren als bedrijven met hun garagepoorten, industriepoorten en totale laad- en losoplossingen. Meer info op www.l-door.be.

Belisol

Belisol kent u vooral van ramen en Deuren, maar dit Belgisch familiebedrijf produceert ook garagepoorten. De tweede generatie van de familie Alen staat ondertussen aan het roer. Er zijn meer dan 80 Belisol-showrooms in België, Nederland en Frankrijk. U kan alvast een kijkje nemen op www.belisol.be.

Buerman

Buerman is een Belgische verdeler van sectionale garagepoorten van verschillende kwaliteitsprijzen en dit, naar eigen zeggen, tegen betaalbare prijzen. Dit familiebedrijf draait al twee generaties mee en is eveneens expert in zonneweringen en terrasoverkappingen. Buerman heeft een vestiging in Sint-Niklaas en één in Antwerpen. Meer lezen kan op www.buerman.be.

Feryn

In 1969 richtte het echtpaar Feryn deze firma op in Kapelle-op-den-bos. Belgische makelij dus. Het begon kleinschalig, maar de zaak groeide snel uit. In 2002 werd een tweede vestiging geopend in Puurs. Ondertussen leiden de kinderen én kleinkinderen de zaak. Meer informatie over deze Belgische producent van sectionale garagepoorten vindt u op https://feryn.be.

Krial

Krial is een Belgisch familiebedrijf met al meer dan 45 jaar ervaring op de teller. Samen met voordeuren en zonwering, produceren zij sectionale garagepoorten. In Passendale en Middelkerke kan u hun toonzalen bezoeken. Naar eigen zeggen creëert, produceert en installeert Krial hun producten met heel veel zorg. De klant staat centraal. Meer informatie vindt u op www.krial.be.

VABO

VABO is op en top Belgisch. Dit familiebedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring in het produceren en installeren van garagepoorten. Zij leveren zowel garagepoorten in standaardmaten als op maat en dit in alle kleuren die u maar wenst. Veiligheid staat centraal bij deze producent. Alle poortcomponenten die VABO produceert, worden door onafhankelijke, erkende instituten gecontroleerd. Meer info? Ga dan naar www.vabo.eu.

Haröl

Haröl maakt en levert garagepoorten. Begonnen als klein familiebedrijf in Diest, is Haröl nu één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Naast garagepoorten produceren zij ook zonweringen en rolluiken. “Wij maken ruimte voor creativiteit achter de garagepoort”, aldus het bedrijf. Haröl garandeert service van het begin tot einde. U leest er meer over op hun website: www.harol.be.

Vergelijk offertes

Wist u dat door prijzen te vergelijken u tot wel 30% kan besparen op de totale kosten?

Vergelijk prijzen!

Een offerteaanvraag is geheel vrijblijvend.

Idem

Dit Belgische bedrijf koestert traditie, maar volgt tegelijkertijd de hedendaagse trends. Met meer dan 30 jaar ervaring levert Idem Belgisch vakwerk. Omdat smaak erg persoonlijk is, is de klant koning. Deze moet kunnen kiezen uit een arsenaal van materiaalsoorten, kleuren, afwerkingsmogelijkheden, enz. Enkel wat betreft kwaliteit, zijn compromissen niet toegelaten. U leest er meer over op www.idem-poorten.be.

Alpha Deuren

Alpha Deuren is een Nederlands bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van sectionaaldeuren. Alpha denkt niet in deuren, maar in oplossingen, aldus het bedrijf. Maatwerk staat centraal waardoor de garagepoorten zich onderscheiden door eigenheid tot in het kleinste detail. Hoogwaardige producten, servicegericht en scherpe prijzen, dat is wat Alpha Deuren wil bieden en dit zowel aan particulieren als aan bedrijven. Meer info op www.alpha-deuren.nl.

Hörmann

Eén van de bekendste spelers is ongetwijfeld Hörmann. Dit Duits bedrijf is naar eigen zeggen marktleider in Europa en produceert naast sectionale garagepoorten ook deuren, deurkozijnen en andere poorten. Het is als familiebedrijf opgericht in 1935 en dat is het nog steeds. Ondertussen heeft de derde en vierde generatie de leiding over het bedrijf. Innovatie, kwaliteitsbevordering en nabijheid dragen zij hoog in het vaandel. Meer over Hörmann kan u terug vinden op www.hormann.be.

Normstahl

Opgericht in 1946 is Normstahl één van de grootste Europese fabrikanten in garagepoorten. Normstahl is opgegaan in een Zweedse groep alwaar het functioneert onder de naam Entrematic. Ze gaan prat op een toonaangevende technologie en bedienen zowel de particuliere als industriële markt. U kan er meer over lezen op https://normstahl.com.

Novoferm

Het Duitse Novoferm is één van de grootste Europese spelers op vlak van laadsystemen en deuroplossingen. Naast garagedeuren kan u bij hen terecht voor toegangsdeuren van parkeergarages, stalen loopdeuren, brandwerende deuren, enz. Hun aanbod is er zowel voor particulieren als bedrijven. Novoferm werd in 1955 opgericht en maakt ondertussen deel uit van de Japanse Sanwa Group. Het bedrijf produceert op meerdere plaatsen in Europa en verkoopt over de hele wereld. Van fabricage tot service, het ganse proces zit bij Novoferm. Maatwerk is de norm. Een adviseur kan uw wensen in 3D tekenen. Meer informatie vindt u op www.novoferm.nl.

ASSA ABLOY

Met een hoofdkantoor in Zweden is ASSA ABLOY specialist in industriële sectionale garagepoorten en andere automatische deuren en poorten voor bedrijven. Het bedrijf is actief over de hele wereld. ASSA ABLOY staat u bij in uw zoektocht naar geautomatiseerde toegangsoplossingen voor de voor-, achter- en binnenkant van elk gebouw en dit van ontwerp tot plaatsing. Ook voor onderhoud en modernisering kan u bij ASSA ABLOY terecht. Deze wereldspeler garandeert nabijheid en betrokkenheid van een lokale leverancier. U kan er meer over lezen op www.assaabloyentrance.be.


sectionale garagepoorten

Bespaar op de prijs door offertes te vergelijken

Heel wat spelers op de markt van de sectionale garagepoorten. Geen idee met wie u best in zee gaat? Vraag eerst meerdere offertes op. Zo kan u het aanbod, de service en de prijs met elkaar vergelijken alvorens u de nieuwe sectionale garagepoort bestelt die u wenst.

Vergelijk prijzen!